Bezorgde reacties op herinrichtingsplannen voor nieuwe tram

 1. Els schreef:

  De meeste huizen zijn al verzakt en zitten met scheuren… In de meeste gevallen zijn ze ook nog eens eensteenmuur waar na mijn ervaring in 40 jaar geen onderhoud is gedaan.. Nou dat wordt wat.. Zit al jarenlang van ’s morgens tot ’s avonds met laden en lossen voor de deur… En een puinzooi..

 2. BIZ Zeeheldenkwartier schreef:

  Het is onjuist dat de vereniging BIZ Zeeheldenkwartier hrt volgende in haar zienswijze heeft staan zienswijze heeft staan:
  “Dat zou opgelost kunnen worden door meer van dat vrachtverkeer tussen de Elandstraat en de Zoutmanstraat toe te staan. ”
  De oplossing voor het benodigde vrachtverkeer voor de Zoutmanstraat is om het ANDERS te laten rijden, nl. vanaf de Elandstraat in plaats van via de Prins Hendrikstraat en -plein naar de Zoutmanstraat

 3. Peter schreef:

  Zou deze ‘groene’ bewonersorganisatie zich niet moeten omdopen tot de lokale auto partij? Ze spreekt zogenaamd voor heel de wijk en zet zich al jaren slechts in voor meer parkeerplaatsen, minder groen, en is tegen autoluwe straten en vermindering van snelheid van voertuigen. Ze heeft meer oog voor auto’s dan bewoners, wat juist niet past bij het Zeehelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *