Voorkeuren herinrichting Zoutmanstraat langzaam duidelijk

Bijeenkomst op 14 oktober over herinrichting Zoutmanstraat | Foto: Zeeheldennieuws
 1. Panda Besuyen schreef:

  ik ga voor variant 3, aangezien ik al 21 jaar in de zoutmanstraat woon en toch alltijd mijn auto in een andere straat moet parkeren is deze variant de meest logische oplossing voor mij en nog gezond ook!

 2. Vivien Piket schreef:

  Is er wel nagedacht over de consequenties? Als er wordt gekozen voor variant 2, is het dan nog wel mogelijk om het Zeeheldenfestival, dat zelfs de Haagse Popprijs heeft gewonnen, te organiseren? Het plein is sowieso een ontmoetingsplaats in de wijk. Graag zou ik het Prins Hendrikplein in zijn huidige vorm behouden.

 3. Ernst Detering schreef:

  Geachte redactie,
  Ik heb via de buurtapp Hoplr een korte buurtenquete gehouden over de herinrichting van de Zoutmanstraat. En dan speciaal over de variant waarbij de tram dwars over het Prins Hendrikplein komt te rijden. 62 (!) bewoners uit de wijk gaven aan tégen deze variant te zijn en 0 voor. Ik hoop dat de plannenmakers, de gemeente Den Haag en het bestuur van de Groene Eland rekening willen houden met de gevoelens van veel bewoners over dit onzalige plan.
  Ernst Detering, bewoner Heemskerckstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *