Parkeergarage Prins Hendrikstraat opent de deuren

Parkeergarage De Zeeheld | Foto: Zeeheldennieuws
 1. Een Oplettende Haagse Burger schreef:

  Vanwege de ligging niet geschikt voor kortparkeren is flauwekul!
  Met ruim 500.000 gulden aan subsidie is de garage eind jaren 90 geschikt gemaakt voor óók kortparkeren én fietsparkeren.
  De kortparkeerder wordt nu geen alternatief geboden voor het verlies aan kortparkeerplaatsen in de Zoutmanstraat
  Met parkbee zou dat opgelost kunnen zijn

 2. Zoutmanstraat bewoner schreef:

  Deze actie van het gemeentebestuur is een teken dat de Gemeente Den Haag onbetrouwbaar is. Zij is er niet voor de burgers, maar keert zich tegen de burgers. Schande!
  De hele wijk gaat last krijgen van het opheffen van ca. 100 parkeerplaatsen. Ook op de Laan van Meerdervoort worden veel parkeerplaatsen opgeheven voor een nieuwe tramhalte.
  Als de gemeente niet met een alternatief komt, moeten we actie gaan voeren.

 3. Bewoner prins hendrik schreef:

  oneens met de reacties hierboven. Fijn dat het niet voor kortparkeerders is. Binnen Den Haag kan er makkelijk meer gefietst worden. Auto’s zijn niet heilig. Reacties hierboven zijn erg ouderwets ipv toekomstgericht. Erg blij met nieuwe inrichting, meer autoluw en betere fietspaden. Dank!

 4. Niels schreef:

  Wat een zure onzin hierboven. De plannen waren allemaal al een tijd geleden helder. Als je hierover actie gaat voeren heb je weinig om je druk over te maken. Den haag loopt ten opzichte van alle andere grote steden in Nederland (Utrecht, Adam, Rotterdam) sowieso al achteraan met het autobeleid. Steden worden leefbaarder met de vermindering van de hoeveelheid auto’s. Ik ben het volledig eens met de gemeente en zou liever nog snellere implementatie van autoluwe zones en in het algemeen hogere kosten voor autobezit in stadscentra.

 5. LvMBewoner schreef:

  Dus de niet-autobezittende bewoners vinden het prima? Gut, wat een verrassing. Misschien moeten zij zich hier gewoon niet mee bemoeien. Ze verwarren de verschillende agenda’s. Of heb ik iets gemist en heeft de gemeente gezegd “Omdat wij de stad autoluwer willen maken gaan wij jullie parkeerkosten met 670% verhogen”?? Volgens mij niet. De gemeente heeft de garage aangeboden als alternatief voor straatparkeren, en nu blijkt dat het gewoon geen alternatief is. Dat is het probleem. Het autoluw maken van de stad is simpelweg een andere agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *