Zorgcentrum Op de Laan getroffen door het virus

Woonzorgcentrum Op de Laan | Foto: Zeeheldennieuws
  1. Anna Verwaal schreef:

    Dat doet niet alleen de omgeving van op de Laan maar ook de Rivierenbuurt waar ook een aantal bewoners van het verzorgingshuis Rivierenbuurt zitten en er al in de loop van de tijd 8 mensen overleden zijn. Het verzorgingshuis Rivierenbuurt zou eind 2019 open gaan maar er zit zelfs nu geen schot in de zaak!
    Wij hebben ten tijden van het geen bezoek gezorgd voor 200 orchideeën mijn nichtje heeft 100 kaarten gemaakt met een handgeschreven tekstje, ik zou zeggen ga er als een speer tegen aan de bouwvakkers hebben nu alle tijd en kunnen kamer voor kamer werken dat is altijd de gepaste afstand.
    En laat de overheid zorgen voor mondkapjes, ik wens alle bewoners heel veel sterkte en de verzorging ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *