‘Alle parkeerplaatsen weg uit Zoutmanstraat’

Zoutmanstraat | Foto: Zeeheldennieuws
 1. Eelko Vroomans schreef:

  Aansluitend moeten er dan ook voor de bewiners van de omliggende straten maatregelen worden genomen, zodat het voor hen mogelijk blijft om in de eigen of nabijgelegen straat te parkeren; hetgeen nu al vaak onmogelijk is vanwege de afname van parkeerplaatsen (ondergrondse afvalcontainers, electrisch laden, deelauto’s, laad en los plekken, terrassen etcetera) en de toename van het aantal auto’s ten gevolge van woningsplitsing, het bewonen van (voormalige) bedrijfspanden, verdichting van de wijk, kamerverhuur, etc.
  Zelf bezit ik een bedrijfsbus welke ik onmogelijk in de parkeergarage kan stallen

 2. Eelko Vroomans schreef:

  Er zou natuurlijk ook voor een enkel spoor kunnen worden gekozen. Dat betekend dat de parkeerplaatsen kunnen blijven, de fietspaden er kunnen komen en de nieuwe tram de ruimte heeft die nodig is.
  Een ander alternatief is de tram vana de Vondelstraat door de Elandstraat en over de waldeckpiermindkade te laten rijden

 3. S.Hansum schreef:

  Er zou ook voor ondergronds gekozen kunnen worden. Maar Nederland en Den Haag is daar te kneuterig voor.

 4. roel knollenburg schreef:

  Veel sluipverkeer gaat via de zoutmanstraat (LA bij stoplicht hoek elandstraat) naar de snelweg. Een oplossing om minder verkeer door de zoutmanstraat te laten rijden. Zij kunnen evengoed via de Waldeck pyrmontkade en laan van meerdervoort rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *