Stemmen voor nieuwe inrichting Scheveningse Bosjes

Scheveningse Bosjes | Foto: Zeeheldennieuws
  1. C.P.M. Eichperger schreef:

    Maak er geen pretpark van aub. Onderhoud is prima, maar te veel en te grote fietspaden verpesten het wandelplezier. Vooral het heerlijk buiten zijn met honden en kinderen zonder dat gefiets op hoge snelheid is een weldaad. Zoals het nu is is het prima geregeld. Hoef hier ook geen evenementen. Ik hou van rust het ruisen van de bladeren en het gezang van de vogels.
    Evenementen, maken dat het gedaan is met de rust, dieren en beplanting worden verstoord door massa´s mensen en er nog meer afval neer wordt gegooid. Die evenementen vinden vaak plaats in het weekend. Ik wil dan rust en geen kermis en mensen massa¨s. Die hebben al genoeg plek in Den Haag zoals Malieveld , Scheveningse boulevard en het centrum van Den Haag. Laat natuurgebieden en parken gewoon zoals het bedoeld is. Rustig en plezierig vertoeven.
    Doe liever wat tegen drinkende en blowende en lawaaimakende hangjongeren en zwervers en tegen de scooters. Ook de elektrische scooter hoort hier niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *