Autoluwe Prinsestraat

Informatiebijeenkomst 27/11 18-20 uur Nutshuis Riviervismarkt
  1. Jeffrey Nikkels schreef:

    Dit is weer zo’n idee waar de gemeente totaal niet over heeft nagedacht. Eerst verdwijnen er met de komst van de nieuwe tram al vele parkeerplekken in de vondelstraat en zoutmanstraat. Hierdoor moeten we al vaak een blok omrijden om een plekje te zoeken. Ook deze blokken worden met het afsluiten van de zoutmanstraat en het maken van eenrichtigsbanen steeds groter. Nu krijg ik weer een bericht te zien dat de gemeente de parkeerplaatsen die op de prinsestraat en prinsessewal zijn ook wil laten verdwijnen. Dit betekend dat de bewoners hun heil ergens anders moeten zoeken in de wijk waar nu al een groot tekort is op voldoende parkeergelegenheid. Vervolgens lees ik op de website dat ze eigelijk het verkeer op de scheveningseveer ook nog willen beperken door eenrichtingsverkeer in te voeren om ook hier een fietspad te maken. Dit gaat zeer waarschijnlijk ook weer parkeerplaatsen kosten en maakt het tevens lastiger om de stad uit te komen. Zou de gemeente nu niet eens wakker kunnen worden en zorgen dat de bewoners als ze na een dag hard werken gewoon hun auto kunnen parkeren zonder een uur rondjes te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *