Oproep: Hoe ervaart ú de verdichting van de wijk?

Zeeheldennieuws Zeeheldenkwartier Den Haag
  1. Francoise schreef:

    Op de witte de withstraat 117 is dit gedaan in het begin wat overlast gehad van een aantal bewoners maar die zijn inmiddels vertrokken en is het rustig geworden. Ik zie het wel steeds meer in ons mooie zeehelden kwartier en denk wel dat er een stop of in oedergeval een beperking op moet komen.

  2. Francoise schreef:

    Aan de witte de withstraat 107 is een bedrijfspand omgebouwd tot kleine studo’s. In het begin was er overlast door een stel wat er woonde dat is inmiddels vertrokken en het is gewoon rustig. Wel vind ik dat de gemeente nu hier een halt op moet toe roepen, want eens is het klaar het Zeehelden is hier te klein voor als je na 19.30-20.00 thuis komt is er geen parkeerplek meer te vinden de druk wordt te groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *