Update: Plaatsing ondergrondse restafvalcontainers Zeeheldenkwartier gaat beginnen!

  1. Diana schreef:

    De brief over de oracs d.d. 22 september 2016 viel vandaag 28 september om 16.00 uur op mijn deurmat. Hoe kan dat Ge eente Den Haag??
    Ik hen ook nooit antwoord gekregen op mijn bezwaar tegen de oracs die recht tegenover mijn huis geplaatst gaan worden in deze toch al zo drukke straat.

  2. Mary schreef:

    Hoe is het mogelijk ,ik woon in een benedenwoning met een groot plein aan de overkant, er is plek zat voor orac’s aan de overkant. Wie verzint zoiets dat ze precies bij mij voor mijn ramen komen te staan op nog geen meter afstand en met de kleppen naar mij toe, te gek voor woorden, waar wonen die lui zelf dat ze daar geen empathie om hebben. Ik heb ze gezien, ze maken geluidsoverlast, ze stinken de viezigheid druipt erlangs en dan komt het zwerfvuil er nog bij. Gezellig hoor, ik zit altijd aan tafel voor het raam, en zwaaien maar naar je buren, echt belachelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *