Online live te volgen: commissie spreekt over socialere bijstand 28 januari

  1. gerard schreef:

    Ja het wordt zeker tijd dat de politiek eens anders tegen de huidige realiteit van mensen aan gaat kijken. Want de bijstand is niet meer een tussenfase voor mensen op zoek naar werk, maar een eindstation. Al die re-integratie projecten zijn mislukkingen. Bezighoud therapie is een beter woord voor het, met uitzicht op helemaal niets.
    De politiek vindt het prima dat mensen boven de 40 worden gediscrimineerd op basis van leeftijd. Ik zie tenminste geen enkele wetgeving die dit tegen gaat. Er zou meer ruimte moeten komen om klussen te pakken, want dit is vaak nog de enige mogelijkheid. Mensen willen best graag werken, maar voor bepaalde groepen gemotiveerde mensen wordt het onmogelijk om nog te kunnen bijdragen. Het is tijd voor een verandering in het politiek denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *