Ophaaldag van huisvuil Zeeheldenkwartier van dinsdag naar vrijdag

 1. Jerry schreef:

  Niet het hele Zeeheldenkwartier. De Crispijnstraat blijft staan op de dinsdag, volgens de digitale huisvuilkalender.

 2. Bloem schreef:

  Geen van de straten in het Zeeheldenkwartier heeft op de huisvuilkalender 2016 een andere ophaaldag dan dinsdag.

  Ik heb nog niemand in het zeeheldenkwartier gesproken die zo;n zogenaame bewonersbrief heeft ontvangen. Ik vermoed dat ze nooit verspreid zijn. Dat zal in januari 2016 een hoop afval op dinsdag opleveren dat niet opgehaald wordt

 3. Yolande Howard-Strik schreef:

  Noch wij, noch onze directe buren (aan beide kanten) hebben de brieven van de gemeente over de gewijzigde huisvuilophaaldag ontvangen. Kunt u mij s.v.p. laten weten wie verantwoordelijk is voor de distributie van dergelijke brieven?

  Tevens zou ik graag willen uitvinden wie verantwoordelijk is voor de verspreiding van de Posthoorn. Ik begreep dat daarin aandacht is besteed aan de actie voor Behoud van de Scheveningse Bosjes en de Demonstratie tegen het Internationaal Park, maar helaas hebben we die ook niet ontvangen.
  Bij voorbaat dank.
  Met vriendelijke groeten,
  Yolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *