Zeeheldenkwartier blijft ‘bruisende centrumwijk’

  1. Wessel Tiessens schreef:

    Jammer dat er in het wijkplan niet wordt gesproken over de diverse groenen buurtprojecten zoals het Welpje, de Zeeheldentuin, het behoud van de bomen aan de Toissaintkade enz.
    Ik zou graag samen optrekken om een plan te presenteren op 17 december voor een groen Buurtfonds om de leefbaarheid in de wijk te versterken zodat er ook rustig gezeten kan worden zonder op een terras te moeten betalen.

  2. Florine Kuethe schreef:

    Ik was aanwezig die avond in juli toen er input gegeven kon worden. Ik zie nu in het plan allerlei dingen staan die naar mijn idee toen helemaal niet naar voren zijn gebracht. Andersom mis ik een aantal dingen waarvan de buurt aangaf het belangrijk te vinden. En verder lijkt er maar weinig verband te zijn tussen de gestelde prioriteiten en de geplande activiteiten. Het is jammer dat de gemeente na afloop geen verslag heeft gestuurd naar aanwezigen, dan had men nog kunnen reageren en zou er nu een beter stuk liggen. Op deze manier heeft ‘overleg’ met de buurt niet veel zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *