Burenhulpcentrale, even een klusje voor een buurtgenoot doen

 1. Els Klopper schreef:

  Hi Patricia,
  Ik voel me voor jou een stem uit het verleden.
  Ik neem contact op ten behoeve van mijn Portugese buurvrouw, die een hartprobleem en mobiliteitsprobleem heeft en voor wie ik bij haar Zorgverzekering
  vervoer naar het UMC heb aangevraagd dat is afgewezen.
  Hebben jullie ook vrijwilligers die mensen tegen kilometervergoeding of meer zo nodig naar ziekenhuizen rijden, want zij heeft nu twee keer een afspraak met haar cardioloog gemist omdat de regiotaxi haar of helemaal niet kwam halen of een uur te laat kwam. Haar bezoek aan het LUMC is sporadisch, maar ze windt zich op over de kosten van een normale taxi die ze niet kan betalen, dus ik heb haar beloofd te zoeken naar een mogelijk alternatief.
  Alvast bedankt voor je reactie. met vriendelijke groet Els Klopper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *