Op woensdagmiddag 5 september 2018 houdt SeniorWeb Den Haag van 13:00 – 17:00 uur weer een open middag. De open middag is gratis toegankelijk voor iedereen en u hoeft zich niet aan te melden.

Om 14:00 uur is er een lezing over privacy en internet.

Laat u informeren en stel al uw vragen over mogelijkheden en gebruik van computer, laptop, tablet, smartphone en internet. Het nieuwe cursusprogramma wordt gepresenteerd en u kunt zich meteen inschrijven voor cursussen.

SeniorWeb Den Haag biedt cursussen voor computers, laptops, tablets en smartphones, voor beginners en (iets) gevorderden: basis- en opfriscursussen, veilig internetten, communicatie (e-mailen, sms, WhatsApp en beeldbellen), tekstverwerken, foto’s beheren en bewerken, en Facebook. Voor en door senioren, in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

De open middag is in Wijk- en dienstencentrum Het Couvéehuis, Frankenslag 139, (hoek Prins Mauritslaan), 2582 HJ Den Haag (Statenkwartier), T 070 350 06 94. Goed bereikbaar met tram 11 en 16 en bus 21. Betaald parkeren in de omgeving.

Meer info:
Website: www.seniorwebdenhaag.nl
E-mail algemeen: info@seniorwebdenhaag.nl
E-mail cursussen: cursus@seniorwebdenhaag.nl
Telefoon algemeen en crusussen: 06 31 07 90 88

Stichting SeniorWeb Regio Den Haag is een volledige vrijwilligersorganisatie, die ouderen (50+) ondersteunt bij alles op het gebied van computer, laptop, tablet, smartphone, internet en digitalisering, met cursussen, workshops, inloopspreekuren, lezingen en open dagen. Voor en door senioren. SeniorWeb Den Haag is aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

Gemeente Den Haag Berichten