Wat kan het toch fijn zijn al er voor je gekookt wordt. Je hoeft niet elke dag te verzinnen wat er je gaat eten en je ontmoet ook weer eens nieuwe mensen. Wat de reden ook is, u bent van harte welkom in het restaurant van woonzorgcentrum Op de Laan.

Het restaurant van Op de Laan biedt dagelijks een gevarieerd menu. Zo kunt u kiezen uit diverse Nederlandse, maar ook buitenlandse gerechten staan regelmatig op het menu. We houden rekening met diverse geloven, levensovertuigingen en diëten. Daarom bieden we bijvoorbeeld halal, vegetarische, natriumarme en suikervrije gerechten aan. Daarnaast organiseren wij regelmatig themamaaltijden, zoals een BBQ in de zonnige binnentuin, pannenkoeken of een menu uit een bepaald land. We koken elke dag met verse producten, dat proeft u zeker!

Dagelijks tussen 12.30 en 13.30 wordt de warme maaltijd geserveerd.

De prijs is van € 4.35. Met een ooievaarspas bent u nog voordeliger uit. Loop een keertje naar binnen en eet gezellig mee. Reserveren is gewenst, maar niet noodzakelijk. U kunt reserveren via telefoonnummer 070 – 3751300. En wanneer u gewoon wilt genieten van een kopje koffie met wat lekkers erbij, kan dat natuurlijk ook. Vanaf 10.00 uur staan de deuren van het restaurant en de zonnige binnentuin voor u open.

Maaltijdenservice aan huis

Misschien bent u niet zo goed ter been en kunt u moeilijk naar ons restaurant komen. Of gebruikt u uw maaltijd liever thuis. Woonzorgcentrum Op de Laan verzorgt in de directe omgeving een maaltijdservice aan huis. Onze bezorger brengt de maaltijden bij u thuis. Ook bij de maaltijden in huis aan huis kunt u kiezen uit meerdere gerechten. Ze zijn net als onze maaltijden in ons restaurant met verse ingrediënten bereidt. En gebruikt u de maaltijd liever thuis, maar vindt het prettiger het eten zelf af te halen? Ook dan bent u bij woonzorgcentrum Op de Laan aan het juiste adres.

Menukaart Restaurant Op de Laan

Kijk hier voor de menukaart

Informatie


In de Kombuis: Restaurant De Bistrooh op de Toussaintkade

Nog maar net open. Restaurant De Bistrooh op de Toussaintkade. De naam is een woordspeling met het Franse begrip Bistro, en dat is precies wat eigenaren Willem van Bavel en André Nesselaar willen. Een kruising tussen restaurant en café. Een plek waar je makkelijk naar binnen loopt en je al snel thuis voelt.

In de Kombuis: Savanna

Of je nu komt voor een kopje koffie met je krantje in het zonnetje op het terras zondagochtend, of gewoon lekker wilt eten, of als je iets te vieren hebt met je vrienden of collega’s: bij Savanna kan het allemaal.

In de Kombuis: Ridders Kaashuis

Barry van Ridders Kaashuis is niet alleen gespecialiseerd in kaas, maar ook in vleeswaren, belegde broodjes en wijn. Ook daarvan heeft hij een flink assortiment, maar laat ik me beperken tot de kaas. Zijn voorganger deed het ook niet slecht. Dat moet wel als je je achtendertig jaar staande weet te houden naast een grootgrutter.

The Conscious Kitchen: An argument against waste

While half of the world population has to eke out a meagre living with great difficulty, an enormous amount of food is thrown away in the Western world: almost a third of what we produce. The Conscious Kitchen tries – for the time on a small scale – to make a contribution to stop this waste, in its own way.

The Conscious Kitchen: Pleidooi tegen verspilling

Terwijl de ene helft van de wereldbevolking met veel moeite tracht zijn kostje bij elkaar te rapen, worden in de westerse wereld enorme hoeveelheden voedsel weggegooid: bijna een derde van wat we produceren. The Conscious Kitchen probeert – voorlopig kleinschalig – op eigen manier een bijdrage te leveren om die verspilling tegen te gaan.

In de Kombuis: Vincenzo’s

Het voormalige Mien Domus is omgetoverd naar een heuse Pizzeria. En wat voor een. Vlak nadat er met een hoogwerker een forse houtoven aan de achterkant van het pand naar binnen werd getakeld, is de naam van het nieuwe restaurant bekend gemaakt. Vincenzo’s.

In de Kombuis: De Cortenaer

Voor sommige mensen is het het toppunt van luxe om heerlijk dicht bij het werk en vlakbij het centrum van Den Haag, ‘s ochtends om zeven uur, samen met de ochtendkrant, een beetje wakker te worden en te genieten van een verrukkelijke espresso, verse- broodjes en croissants.