aggregator

Wij zijn 31 oktober 2016 begonnen nieuwe software te testen om Facebook events te importeren en om te zetten naar data in onze evenementenkalender De test periode is voorbij en veel evenementen zijn de afgelopen maanden met succes geimporteerd.

Heeft u interesse om uw Facebook events geautomatiseerd in onze kalender te krijgen neem dan contact op met info@zeeheldennieuws.nl


Prijs wordt € 25,00 excl. BTW per jaar voor aanbieders met een maximum van 50 events per jaar.

Meer events per jaar? Let’s talk!


Het kan zijn dat we met de Facebook testen ook uw events binnen hebben gehaald. Dit is echter geen garantie voor de toekomst, maar we wensen u wel extra toeloop voor uw events toe!


Suggestie gebruik afbeeldingen binnen Facebook

Facebook genereert een standaard afbeelding van de door u ingevoerde afbeelding en vervormt deze ook regelmatig. Het advies is om altijd een Landscape (televisie breedbeeld aangezicht) te gebruiken en niet vierkant of portret (langwerpig). De afbeeldingen passen dan ook beter binnen onze kalender.


 

Wij doen mee voor € 25,00 per jaar en sturen hiermee de URL van onze Facebook Events

7 + 3 =


Let op!

Indien u uw Facebook events URL opstuurt gaat u akkoord met de genoemde jaarprijs van € 25,00 excl. BTW en ontvangt u van de Bewonersorganisatie de Groene Eland een factuur. Dit is goed voor maximaal 50 evenementen per jaar.


 

Live Muziek

Go !

Yoga & Spiritualiteit

Go !

Theaters

Go !

Workshops & Cursus

Go !