Evenementen in Den Haag Centrum & Zeeheldenkwartier

EVENEMENT CATEGORIEËN

Acties Cinema Cultureel Centrum English Eten Festivals Gemeente Heldenhoek Horeca Jeugd Lezingen  Muziek Spiritualiteit Sport Theater Winkels Workshops Yoga Zeeheldenfestival  Zeeheldenkwartier

 

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tentoonstelling Who Cares – Ontwerpprijsvraag over wonen en zorg

10 april @ 07:00 - 19:00

Van 3 t/m 21 april is de rondreizende tentoonstelling Who Cares te zien in het Atrium Den Haag.

Prijsvraagwhocares
De tentoonstelling toont de resultaten van WHO CARES, de ontwerpprijsvraag over wonen en zorg. Deze prijsvraag was een zoektocht naar innovatieve en toekomstgerichte visies op de Nederlandse woonwijken. Nieuwe ideeën die een antwoord geven op de vergrijzing en de veranderingen in de zorg en ondersteuning en die een impuls geven aan de ruimtelijke vernieuwing van de wijken.

Toekomstbestendige woonwijken
Voor de prijsvraag WHO CARES werkten 20 ontwerpteams eind vorig jaar hun ideeën uit voor toekomstbestendige woonwijken in Rotterdam, Almere, Groningen, en Sittard-Geleen. De jury onder leiding van Rijksbouwmeester Floris Alkemade wees voor iedere wijk een winnaar en runner up aan. De prijzen zijn uitgereikt op de Dutch Design Week in Eindhoven. De expositie is nu op reis. In de tentoonstelling zie je de twintig inspirerende ontwerpen die voor de tweede ronde van de prijsvraag zijn ingediend. De tentoonstelling toont een grote diversiteit aan oplossingen voor nieuwe vormen van wonen, zorg en ondersteuning.

Initiatief
Prijsvraag WHO CARES is een initiatief van de Rijksbouwmeester in samenwerking met het Ministerie Vws, het Ministerie van BZK, Stichting Humanitas Rotterdam, de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, Gemeente Almere, Gemeente Groningen, Gemeente Rotterdam, Gemeente Sittard-Geleen en de Provincie Limburg.

Prijsvraagwhocares
http://www.prijsvraagwhocares.nl

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
07:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/685407788516763

Locatie

Atrium Den Haag
Spui 70
The Hague, 2511 BT Netherlands
+ Google Maps

 

Facebook Events uit Den Haag importeren op ZeeheldenNieuws.nl:  Interesse? Lees hier verder!

Events  Den Haag dagelijkse update in onze APP: Info & downloadlink op Google Play

Smaak te pakken en op zoek naar Big City Events?
Kijk dan ook op deze website!

Haagse Feesten

Kijk op www.haagsefeesten.nl voor meer Evenementen.