Evenementen in Den Haag Centrum & Zeeheldenkwartier

EVENEMENT CATEGORIEËN

Acties Cinema Cultureel Centrum English Eten Festivals Gemeente Heldenhoek Horeca Jeugd Lezingen  Muziek Spiritualiteit Sport Theater Winkels Workshops Yoga Zeeheldenfestival  Zeeheldenkwartier

 

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tentoonstelling & Workshops Speel je Stad – Stroom Den Haag

2 oktober @ 09:00 - 14 oktober @ 17:00

Dit najaar organiseert Stroom Den Haag voor het vierde jaar op rij in het Atrium Den Haag een tentoonstelling van 2 t/m 21 oktober. Onder de titel Speel je stad wordt dit keer ingezoomd op het belang van buiten spelen, de fysieke omgang met de stedelijke omgeving, hoe je de stad als speelterrein kunt beschouwen en wat de kunst daaraan kan bijdragen. Maquettes van verschillende Kunst op scholen-projecten van Stroom en de video Voice of Children van het Britse collectief Assemble maken deel uit van de tentoonstelling. Bovendien nodigt de architectuur van de tentoonstelling de bezoekers nadrukkelijk uit om zelf te komen spelen.

De Betovering: Workshops voor kinderen van 9-12 jaar
Tijdens de tentoonstelling worden workshops voor kinderen van 9 tot 12 jaar gegeven als onderdeel van het festival De Betovering van 17 t/m 19 oktober in het Atrium Den Haag.
Ook al zijn computerspelletjes, chatten en bellen heel erg gaaf, toch is buitenspelen ook niet mis. Springen, glijden, klimmen, rollen, liggen, hangen, noem maar op. De wereld op z’n kop. Als jij je fantasie erop los zou laten, hoe ziet jouw gedroomde speelplek er dan uit? Cathelijne Montens en Krijn Christiaansen zijn ervaren ontwerpers en hebben iets geweldigs bedacht. Doe je mee?!

Data: Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober
Tijden: van 10:30 – 12:00 uur en van 13:30 tot 15:00 uur
Deelname: 2,50 Euro p.p.
Aanmelden: vooraf aanmelden is verplicht per mail via reserveren@stroom.nl. o.v.v. De Betovering, vermeld datum en tijdstip.
Meer informatie is te vinden op https://www.stroom.nl/activiteiten/manifestatie.php?m_id=2964354.

Celine Condorelli: Proposals for a Qualitative Society (Spinning)
Parallel aan Speel je stad, maar vanuit een heel ander perspectief, presenteert Stroom Den Haag op hun locatie aan de Hogewal 1, Den Haag de tentoonstelling Céline Condorelli: Proposals for a Qualitative Society (Spinning), waarbij het belang van spel voor de stad en samenleving ook centraal staat. Deze tentoonstelling is van 9 september t/m 19 november te zien.

Museumnacht Den Haag
Op zaterdagavond 21 oktober is het Atrium Den Haag open tijdens de Museumnacht van 20:00 tot 01:00 uur en is de tentoonstelling ook in de avond te bezoeken. Tickets zijn te koop via http://www.museumnachtdenhaag.nl.

Speel je stad komt tot stand met dank aan: Gemeente Den Haag, Atrium City Hall van Atrium Den Haag, BankGiro Loterij Fonds en BPD Cultuurfonds.

Meer informatie is te vinden op http://www.stroom.nl.

Gegevens

Begin:
2 oktober @ 09:00
Einde:
14 oktober @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1497321156977594

Organisator

Atrium Den Haag

Locatie

Atrium Den Haag
Spui 70
The Hague, 2511 BT Netherlands
+ Google Maps

 

Facebook Events uit Den Haag importeren op ZeeheldenNieuws.nl:  Interesse? Lees hier verder!

Events  Den Haag dagelijkse update in onze APP: Info & downloadlink op Google Play

Smaak te pakken en op zoek naar Big City Events?
Kijk dan ook op deze website!

Haagse Feesten

Kijk op www.haagsefeesten.nl voor meer Evenementen.