Evenementen in Den Haag Centrum & Zeeheldenkwartier

EVENEMENT CATEGORIEËN

Acties Cinema Cultureel Centrum English Eten Festivals Gemeente Heldenhoek Horeca Jeugd Lezingen  Muziek Spiritualiteit Sport Theater Winkels Workshops Yoga Zeeheldenfestival  Zeeheldenkwartier

 

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Haagse #opruimestafette Haagse Hout 2017

13 september @ 10:00 - 25 september @ 23:59

Bewoners en ondernemers van Den Haag houden van een opgeruimde straat. Dat laten ze zien tijdens de Haagse #opruimestafette: een opruimactie die van mei tot en met september door alle stadsdelen in Den Haag trekt.

Tijdens de #opruimestafette Haagse Hout gaan jong en oud met elkaar aan de slag tijdens de opruimdagen; worden er hondenpoep acties georganiseerd; gaan TrashUre Hunt piraten schatten zoeken die niet in de natuur thuishoren en nog veel meer.

Het programma:

Woensdag 13 september van 10.00-12.00 uur
Kinderen van school de Leeuwerikhoeve gaan op schattentocht met de TrashTrein richting het Rodekruisplantsoen. Stadsdeeldirecteur Lilanne Blankwaard opent de estafette Haagse Hout.

Vrijdag 15 september van 9.00-16.00 uur
Er zijn verschillende activiteiten op het Jan van Riebeekplein. Van 9.00-16.00 uur staat er een container op het plein voor klein grofvuil. Bewoners kunnen hier spullen inleveren die nét niet in de ondergrondse container passen, zoals een wasrek, bezemsteel of fotolijst. Om 14.00 uur start de hondenpoepactie vanaf het plein. Medewerkers van het stadsdeel en handhaving lopen samen met bewoners een ronde met de hondenpoepzuiger door de wijk en gaan in gesprek over hondenpoepoverlast.

Woensdag 20 september van 12.00-16.00 uur
Op deze middag is er een gezellige infomarkt bij het winkelcentrum in Mariahoeve. U krijgt informatie over het bestrijden van ongedierte, afval scheiden, recyclen en de mogelijkheid een ondergrondse container in uw wijk te adopteren. Ook op deze middag kunt u klein grofvuil inleveren. Onder begeleiding van Repair Kid kunnen kinderen de hele middag kunstwerken maken van oude apparaten.

Vrijdag 22 september om 13.00 uur
De opruimestafette in Haagse Hout sluit af met een opruimchallenge tussen leerlingen van het St. Paul college. Onder begeleiding van een Haagse topsporter gaan ze met elkaar de strijd aan om zo veel mogelijk zwerfafval te verzamelen. De challenge start om 13.00 uur op Isabellaland 259. Iedereen is welkom om deze kanjers aan te moedigen.

Deel ook uw eigen opruimactie en laat uzelf in het zonnetje zetten!

Gegevens

Begin:
13 september @ 10:00
Einde:
25 september @ 23:59
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1384518421647483

Organisator

Gemeente Den Haag
E-mail:
0

 

Facebook Events uit Den Haag importeren op ZeeheldenNieuws.nl:  Interesse? Lees hier verder!

Events  Den Haag dagelijkse update in onze APP: Info & downloadlink op Google Play

Smaak te pakken en op zoek naar Big City Events?
Kijk dan ook op deze website!

Haagse Feesten

Kijk op www.haagsefeesten.nl voor meer Evenementen.