De verbouwingsplannen zijn bijna rond en worden in de loop van deze maand nader toegelicht aan de medewerkers van de Heldenhoek.

Er gaat een kleinschalige verbouwing plaatsvinden. De entree wordt in zijn geheel vervangen. Er komt een nieuwe receptie in de hal. Tevens komen er twee spreekkamers voor advies en informatiepunten en maatschappelijke dienstverlening. In de ontmoetings- cursus en dansruimtes zullen er nieuwe kasten komen zodat het geheel er wat opgeruimder uit zal zien. U zult begrijpen dat de verbouwing veel rommel en onrust zal veroorzaken, maar we proberen alle activiteiten gewoon door te laten gaan.

Méér over & van Zebra Welzijn

Kerstdiner in de Heldenhoek

Dit jaar was er een uniek kerstdiner in de Heldenhoek. Alle koks van het maaltijdproject werkten samen. Ze hadden dit jaar weer een fantastisch uitgebreid menu samengesteld van uiteenlopende gerechten.

Budgetkring: Goed met geld & Goed in je vel.

Vind je het leven ook zo duur? Zou je meer willen overhouden? Sparen voor leuke dingen in plaats van krap zitten? Doe mee in een Budgetkring en ervaar dat je meer kunt doen met minder. Deelname is gratis.

VITAAL 55+

In het teken van de “Maand van de vitaliteit” organiseerde ZEBRA op 17 oktober in de Heldenhoek een “VITAAL 55+” middag. Er werd een programma aangeboden met aandacht voor sport, spel en beweging. Gepresenteerd door Ellen van Steekelenburg.