Nico Hus is al 80!

Vrijwilliger Nico Hus is al 80!

Vrijwilligerswerk is nooit gerelateerd aan leeftijd. Dat bewijzen de 70 plussers Keus, de judoleraar en de maaltijdvrijwilligers, Ank, Gerrit, Lusik en Loeky. Zij zijn als beheerder en buffetmedewerkers werkzaam in de Heldenhoek.

Maar ook de 80-plussers, Nico als beheerder en Quen als buffetmedewerker. Met een ruime dosis ervaring helpen zij de mensen die een hulpvraag hebben. Ze staan altijd klaar om de dagelijkse gang van zaken in het gebouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er zijn ook jongere vrijwilligers die om diverse redenen ons en zichzelf een handje helpen. Chapeau!

Wilt U ook vrijwilligerswerk doen in de Heldenhoek? Dat kan…. er zijn verschillende leuke openstaande vacatures. Kom gerust eens langs om erover te praten.

 

Méér over & van Zebra Welzijn

Kerstdiner in de Heldenhoek

Dit jaar was er een uniek kerstdiner in de Heldenhoek. Alle koks van het maaltijdproject werkten samen. Ze hadden dit jaar weer een fantastisch uitgebreid menu samengesteld van uiteenlopende gerechten.

Budgetkring: Goed met geld & Goed in je vel.

Vind je het leven ook zo duur? Zou je meer willen overhouden? Sparen voor leuke dingen in plaats van krap zitten? Doe mee in een Budgetkring en ervaar dat je meer kunt doen met minder. Deelname is gratis.

VITAAL 55+

In het teken van de “Maand van de vitaliteit” organiseerde ZEBRA op 17 oktober in de Heldenhoek een “VITAAL 55+” middag. Er werd een programma aangeboden met aandacht voor sport, spel en beweging. Gepresenteerd door Ellen van Steekelenburg.