Een leuk timelapse filmpje die niet mag ontbreken op onze website.Met de mooiste plekjes van Den Haag en Scheveningen die de stad Den Haag in haar beste aspecten laat zien. De volgende plekken komen in beeld:  Prinsessegracht, Den Haag CS, Randstadrail, Beatrixkwartier, downtown skyline, Nieuwe Kerk, Passage, Paleis Noordeinde, Japanese garden at Clingendael, Hotel des Indes, Koninklijke Schouwburg, Nutsspaarbank, Ridderzaal/Binnenhof, Vredespaleis, skyline Den Haag west, skyline Scheveningen, Kurhaus, Pier Scheveningen, Scheveningen beach with the annual fireworks and kite festivals, Malieveld and skyline Den Haag, New Babylon and Den Haag CS, highrise buildings near Den Haag CS, Hofvijver, Grote Markt, Gravenstraat, t Goude Hooft, Grote Marktstraat, Plein, Mauritshuis, Grote Kerk, Haagse Toren (“Strijkijzer”), skyline Den Haag from The Penthouse, urban rail station Beatrixkwartier, A12/Utrechtsebaan, skyline Den Haag from The Penthouse, Spuiplein, Haagse Bos, skyline Den Haag from Meijendel

 

 

 

Méér Video links!

DDD Award (Dromen, Denken, Doen)

Bewoners herkennen maatschappelijke problemen in onze stad, Haagse ondernemers lossen die op duurzame manier op. Maatschappelijke winst maken we samen. Haagse bewoners weten als geen ander hoe mooi de stad is, maar zij zien ook wat beter kan.

Saferails: Nooit meer klem in de rails van de tram

Patsboem, au! Wie is er niet bekend mee? Het gevaar van met je fietswiel in de tramrail komen, met vaak vervelende consequenties. Een al meer dan honderd jaar oud probleem, bekend bij zowel jong als oud; van de studenten onder invloed onderweg naar het shoarmapaleis tot grootouders fietsend naar de supermarkt. Studenten Roderick Buijs en Ward Kuiters (beiden 24 en aan het einde van hun masterfase Werktuigbouwkunde aan de TU Delft ) hebben dé oplossing voor dit probleem bedacht, de SafeRails©

Declathlon geopend met sportclinics

In het oude VenD pand aan de Grote Marktstraat is als eerste een nieuwe sportzaak geopend. De Stichting ADO in de Maatschappij organiseerde rond de opening voetbal clinics.

Een bijzonder kunstproject in het Atrium

In het Atrium van het stadhuis is een bijzonder kunstwerk te zien van de Chinese kunstenaar Yang Zhenzhong. Hij confronteert zijn bezoekers met een waarheid over de dood. Een belangrijk onderdeel van kunstproject is het organiseren van een aantal Death Café s.