In het teken van de “Maand van de vitaliteit” organiseerde ZEBRA op 17 oktober in de Heldenhoek een “VITAAL 55+” middag. Er werd een programma aangeboden met aandacht voor sport, spel en beweging. Gepresenteerd door Ellen van Steekelenburg.

Ze vertelde over hoe je op een andere manier kan kijken naar en om kan gaan met gezondheid, vanuit je eigen kracht en daarmee vitaliteit www.mijneigengezondheid.nl (via www.ipositivehealth.com).

De belangstelling was erg groot. Onder leiding van Seher Eroglu werd er een sessie met bewegings- en gymnastiekoefeningen gedaan. Daarna volgde er een presentatie over “Positieve Gezondheid”, vervolgens Aerobics / Line Dance en als afsluiting de Presentatie “Eigen Regie”.

Méér over & van Zebra Welzijn

Kerstdiner in de Heldenhoek

Dit jaar was er een uniek kerstdiner in de Heldenhoek. Alle koks van het maaltijdproject werkten samen. Ze hadden dit jaar weer een fantastisch uitgebreid menu samengesteld van uiteenlopende gerechten.

Budgetkring: Goed met geld & Goed in je vel.

Vind je het leven ook zo duur? Zou je meer willen overhouden? Sparen voor leuke dingen in plaats van krap zitten? Doe mee in een Budgetkring en ervaar dat je meer kunt doen met minder. Deelname is gratis.