De nieuwsberichten en evenementen van ZeeheldenNieuws.nl worden volop gedeeld via de sociale media zoals Facebook, Google +, Twitter en Pinterest.

Dit wist u ongetwijfeld al! Toch voor die mensen die al die sociale media niet willen en het fijn vinden om dit soort zaken in hun e-mail te krijgen is het nu mogelijk om de laatste nieuwsberichten én nu ook de komende evenementen die worden gepubliceerd op onze website in hun e-mail te krijgen.

De berichten vallen tussen 9.00 – 11.00 uur in uw e-mail.

Via de twee onderstaande aanmeldformulieren is dit snel en eenvoudig te realiseren. De berichten worden aangeleverd via Google Feedburner. Heeft u geen zin meer in deze meldingen dan is de afmeldprocedure net zo eenvoudig als het aanmelden. Geen zorgen hierover!

Komende evenementen melding

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Laatste Nieuwsberichten in uw e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner