4e Zorginnovatiebijeenkomst in het teken van ‘Samen zorg regelen’

De Gemeente Den Haag biedt inwoners de ruimte om zelf hun zorg te organiseren bijvoorbeeld in de vorm van een zorgcoöperatie. De 4e editie van de reeks zorginnovatiebijeenkomsten die de Gemeente Den Haag organiseert vindt op 16 december plaats en heeft als centraal thema ‘Samen zorg regelen’. De doelstelling van deze zorginnovatiebijeenkomst is om inwoners en bij zorg betrokken partijen met elkaar in gesprek te brengen over hoe inwoners van Den Haag zelf hun zorg en ondersteuning op korte én lange termijn kunnen organiseren.

Karsten_Klein_wethouder-havens-den-haag
Wethouder Karsten Klein
blikt tijdens deze bijeenkomst ook terug op de uitkomsten en initiatieven die ontstaan zijn tijdens de voorgaande zorgbijeenkomsten zoals innovatie in de ouderenzorg en deelt zijn visie over de rol van de gemeente in de vernieuwing van de zorg.

Deelname is gratis en aanmelden kan via: www.samenzorgregelen.nl

 

4e Zorginnovatiebijeenkomst ‘Samen zorg regelen’
Vrijdag 16 december
Van 11.30 uur – 16.00 uur
Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Fokker Terminal Binckhorstlaan 249 den haag

 Méér StadsNieuws uit Den Haag

het Haags Historisch Museum: Wegens succes extra lezing over mode uit de Gouden Eeuw

Vanwege het grote succes van de lezing ‘Mode uit de Gouden Eeuw: nog altijd actueel’ organiseert het Haags Historisch Museum een tweede lezing op zondag 26 maart. Fashion editor Xaviera Aubri en kunsthistorica Saskia Kuus vertellen over de mode van de Gouden Eeuw en hoe dezelfde trends terugkeren op de catwalks van ontwerpers als Alexander McQueen, Versace en Dolce & Gabbana.

Maatjesproject Vivaldi: per direct een cliëntenstop en binnenkort sluiten de deuren.

Meer eenzamen in de kou en de wachtlijsten worden nog langer. Zinvol werk stopt voor vrijwilligers!
Maatjesproject Vivaldi zal binnenkort na 13 jaar haar deuren moeten gaan sluiten zoals de situatie nu voorligt. Eenzame mensen tot 65 jaar zullen hiervan de dupe worden. Vivaldi werd vanaf de oprichting financieel ondersteund door de Vincentiusvereniging en de vereniging gaf vier jaar geleden te kennen de financiën af te bouwen tot eind 2016.

Chinees Nieuwjaar, Den Haag, zaterdag 28 januari 2017

Op 28 januari begint het Chinees Nieuwjaar, het jaar van de Haan. Als vanouds wordt het Chinees Nieuwjaar in Den Haag uitbundig gevierd. De hele dag zijn er feestelijke activiteiten in en om het stadhuis van Den Haag en in Chinatown Den Haag.