Inzicht in jezelf middels Ira’s handlees- ‘secrets’. Wat zegt de diepte van jouw levenslijn over jouw energie in de dag?

Een eerste filmpje met inzichten over handlezen. Wat is de taal der lijnen in uw hand verklaard door Ira Nagel van Namasté Café aan het Prins hendrikplein te Den Haag.

Locatieinfo

 

Méér Video links!

DDD Award (Dromen, Denken, Doen)

Bewoners herkennen maatschappelijke problemen in onze stad, Haagse ondernemers lossen die op duurzame manier op. Maatschappelijke winst maken we samen. Haagse bewoners weten als geen ander hoe mooi de stad is, maar zij zien ook wat beter kan.

Timelapse van Den Haag met mooie plaatjes

Een leuk timelapse filmpje die niet mag ontbreken op onze website.Met de mooiste plekjes van Den Haag en Scheveningen die de stad Den Haag in haar beste aspecten laat zien.

Saferails: Nooit meer klem in de rails van de tram

Patsboem, au! Wie is er niet bekend mee? Het gevaar van met je fietswiel in de tramrail komen, met vaak vervelende consequenties. Een al meer dan honderd jaar oud probleem, bekend bij zowel jong als oud; van de studenten onder invloed onderweg naar het shoarmapaleis tot grootouders fietsend naar de supermarkt. Studenten Roderick Buijs en Ward Kuiters (beiden 24 en aan het einde van hun masterfase Werktuigbouwkunde aan de TU Delft ) hebben dé oplossing voor dit probleem bedacht, de SafeRails©

Declathlon geopend met sportclinics

In het oude VenD pand aan de Grote Marktstraat is als eerste een nieuwe sportzaak geopend. De Stichting ADO in de Maatschappij organiseerde rond de opening voetbal clinics.