Vanaf 18 mei, 7 keer bij het Haags Kinderatelier

18, 19 en 20 mei – Start nieuwe series
Kinderen van 4-14 jaar werken vanaf 18 mei weer wekelijks op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag bij het Haags Kinderatelier. Zij leren alles over kunst, cultuur en design in 7 lessen. Dat gebeurt in een fijne sfeer en op het juiste niveau. Zo werken de jongsten (4-5 jaar) tijdens ‘Kleuterkost’ naar aanleiding van kinderverhalen met goed geselecteerde materialen. En ontwikkelen jongeren van 11-14 jaar bij Art Attack hun eigen ‘stijl’ door het oeuvre te bespreken van bekende kunstenaars en te werken naar eigen inzicht. De series lopen van 18 mei t/m 1 juli in Atelier Van Speijk, Van Speijkstraat 153a. De eerste les kan worden geboekt als proefles (12,-/14,-). Korting met Ooievaarspas en CJP. Kijk voor het programma en aanmelden op: www.haagskinderatelier.nl/agenda , of neem contact op: reserveer@haagskinderatelier.nl / 070-3633745.

14, 20 en 22 april – Open Dagen
Alvast een keer bekijken wat er allemaal wordt gemaakt tijdens die series? Op 14, 20 en 22 april zijn er Open Dagen in Atelier Van Speijk met tentoonstellingen van kinderwerk.

Lees meer Jongeren Nieuws !

Haags Kinderrechtendebat 2016

Vandaag, vrijdag 18 november heeft het Haags Kinderrechten Debat voor de onderbouw in de oude 2e Kamer in Den Haag plaats gehad. Tijdens dit evenement kregen 8 Haagse middelbare scholen de kans om met een afvaardiging van scholieren uit de eerste en tweede klas te debatteren met andere Haagse scholen.