Naast de verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van design, restaurants, café’s, antiek & curiosa en al het het andere wat nu wordt weggelaten is het Zeeheldenkwartier nu ook een spiritueel café rijker: Namasté.

Wij boden de eigenaresse Ira Nagel aan zich voor te stellen aan het Zeeheldenkwartier en zij deed dit als volgt:

Namaste spiritueel cafe den haagNamasté Café is het eerste spirituele café in Den Haag, in het spirituele hart van Den Haag, temidden van Yoga-scholen en meditatiecentra en is de ideale plek om je ziel weer op te laden.

Je zit in een serene en rustgevende, maar toch kleurrijke ambiance en geniet van heerlijke koffie, ayurvedische thee of massage.

Tevens zijn er leuke spulletjes uit India te koop. In het weekend zijn er regelmatig lezingen, workshops of reading & healing.

Namasté, de groet waar elke yoga-les mee eindigt, zal voor Namasté Café direct de juiste doelgroep aanspreken (mensen die aan yoga doen, spirituele zoekers) maar ook mensen die kennis willen maken met het spirituele op een laagdrempelige manier of gewoon een heerlijke plek zoeken voor een kop koffie aan het plein, zullen zich hier ook thuis voelen!

There’s no place like ‘Om’!

Fotografie: Markvincent.nl

Locatie Informatie